KATALIN OTTHON ÉS IDŐSKORÚAK GONDOZÓHÁZA

A méltóságteljes öregkor.

Facebook

Elérhetőségünk

Fenntartó:
Ezüst Kor Idősekért Közhasznú Alapítvány

9147 Dör, Kossuth Lajos u. 47.

Adószám: 18974933-1-08

Bankszámlaszám:

11737069-20025050 

Telefon/fax:
06/96/593-353
06/96/779-522

06/30/792-8239

E-mail:
ezustkor@kozhasznualapitvany.
t-online.hu

________________________ 

Katalin Otthon: 
9147 Dör, Kossuth Lajos u. 47.
Telefonszám:
06/96/221-747
06/70/628-0410
________________________

Időskorúak Gondozóháza I.:
9147 Dör, Szabadság u. 16.
Telefon:
06/96/779-523

06/70/628-0434
________________________

Időskorúak Gondozóháza II.:
9147 Dör, Kossuth L. u. 45.
Telefon:
06/96/825-209

06/70/628-0431

________________________

Férőhellyel kapcsolatos információ, Iroda
9147 Dör, Kossuth L. u. 45.
Telefon:
06/96/593-353
06/96/779-522

06/30/792-8239

E-mail:
ezustkor@kozhasznualapitvany.
t-online.hu

Iroda nyitvatartása:

Hétfő:        8.30-14.00

Kedd:         8.30-14.00

Szerda:      8.30-14.00

Csütörtök:  8.30-14.00

Péntek:      zárva 

Bejelentkezni a 06/96/593353-as

telefonszámon lehet.

Lakóink hozzátartozói írták

2023.05.13.

Néhány üzenet azokból, amiket kapunk:

"Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, a Katalin Otthon lakója, csendesen  elhunyt.

Köszönetet szeretnék mondani a család nevében, a Katalin Otthon és Nagygondozó minden dolgozójának, áldozatos, kitartó és szerető munkájáért. Külön köszönöm, hogy édesapámat, aki az otthon lakója maradt, fájdalmában és gyászában a dolgozók és az otthon lakói szeretettel veszik körül. Hála és köszönet érte."

 

"Édesapám, 90 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Ezúton szeretném megköszönni a Katalin Otthon minden gondozójának a türelmet és a fáradozást, mellyel édesapámról gondoskodtak. Jelentős terhet vettek át rólunk, hiszen munka mellett családommal egy fizikailag gyengülő idős ember ápolásával nem tudtunk volna megbirkózni.

Köszönöm a főnővér munkáját, aki figyelmével és szakértelmével gondoskodott édesapám egészségéről.

Köszönöm a vezetőség munkáját, akik folyamatosan értesítettek, tájékoztattak a Katalin Otthon eseményeiről. Sok kedves felvételt őrzök az általuk készített és a Facebook-on megjelent fényképekből, melyeken édesapám is szerepel.

Hálás vagyok édesapám szobatársának, akivel jól kijöttek és aki mindig figyelt apukámra.

Mindannyiuknak kívánok jó egészséget, munkájukhoz erőt, kitartást és megbecsülést!"

 

"Édesanyánk .. csendesen elaludt. Szeretnénk köszönetet mondani a Katalin Otthon valamennyi dolgozójának, hogy hosszú ėveken át ápolták. Hálásak vagyunk minden kedves szóért, emberségükért."

 

"Hálásan köszönöm a kedvességüket és a sok törődést, mellyel munkatársaikkal végig kísérték .. néni életének utolsó, betegségekkel terhelt szakaszát. Isten áldását kívánom odaadó szolgálatukra, melyet az életük vége felé haladó ápoltjaikért oly szeretettel és odafigyeléssel végeznek !" 

 

"Édesanyánk ..92. éves korában csendesen elaludt. Szeretnénk köszönetet mondani a Katalin Otthon és Gondozóház /Kisgondozó/ valamennyi dolgozójának, hogy nagy szakértelemmel, türelemmel, odaadó gondoskodással ápolták. Hálásak vagyunk minden kedves szóért, az emberségükért."

 

"Köszönöm még egyszer segítségüket, törődésüket mellyel Anyut, s rajta keresztül családunkat is segítették. Alázatos munkájukat nehéz szavakkal leírni. Hozzáállásukon tapasztaltuk, hogy az ápolás Önöknek nem munka, hanem Hivatás ! Minden gondozón az alázatot, megértést, elfogadást és türelmet láttuk. Ezúton szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik Anyuval közvetlen kapcsolatban voltak az elmúlt 2,5 év során."

 

"Édesanyánk .. örökre megpihent. Szeretnénk köszönetet mondani a Nagygondozó minden dolgozójának az áldozatos, segítőkész munkájukért. Hálásak vagyunk, amiért mindig nagy türelemmel és odaadással gondozták."

 

"Szeretnénk megköszönni a Katalin Otthon valamennyi dolgozójának az emberséges, sokszor erőt is meghaladó, odaadó munkát, amivel szeretteinket gondozzák, ápolják. Az a szeretetteljes, nyugodt légkör, ami mindig fogadott minket, felbecsülhetetlen. Nagyon sajnálom,hogy nekünk csak ennyi idő adatott meg.

Édesapánk .. eltávozott közülünk. Hálával és köszönettel kívánunk jó egészséget mindenkinek."

 

"Szeretnénk köszönetet mondani édesanyánk, .. néni valamennyi ápolójának lelkiismeretes, gondoskodó munkájáért. 

Köszönjük a Katalin Otthon valamennyi dolgozójának korrektségét."

 

"Családunk nevében ezúton szeretnék köszönetet mondani az otthon Nővéreinek. Édesapám ... pénteken nyújtott kiemelkedő segítségéért. Szakszerű ellátásuk következtében visszakaptuk őt ! Hálásak vagyunk, hogy mindig odaadással, emberséggel ápolják, gondozzák. További munkájukhoz jó egészséget kívánunk."

 

"Kedves Mindnyájuk !

Egy ilyen idősgondozás mindig nagyban függ a gondozottól is. Az idős ember bármennyire kiszolgáltatott, nehezen viseli megváltozott helyzetét. Kell a segítség a családnak is. Önök ezt megadták nekünk.

Kell határozottság is, mert, mint kisgyerek az idős szülő is már dacos, akaratos, már nem tudja felmérni mit szabad, mit nem, mivel árthat magának. Terelni, vezetni, szabályozni kell, hogy az állapota ne romoljon. Ezt Önöktől megkapta, mikor már nem tudtuk állandóan fogni a kezét.

Az Önök munkáján Isten áldása van ! Az egész családom nevében is hálásan köszönöm a kedvességet, az értünk tett fáradozást és a szakértő ápolást, családias légkört. 

Jó egészséget és erőt kívánunk munkájukhoz, hogy még nagyon sokáig lehessenek mások megsegítésére !"

 

"Köszönöm hogy Keresztanyámat olyan nagy gonddal ápoltak és szerették! Hálás köszönet érte minden dolgozónak! Sajnos nem soká lehetett ott mert ma délután eltávozott az élők sorából de a gondozásnak köszönhetően jól érezte ott magát! Köszönettel !"

 

".. édesapám elhunyt az otthonban, nagyon hálás vagyok az összes dolgozónak, hogy mindent megtettek édesapámért, csak hálás lehetek mindenkinek és a vezetőnek, hogy minden információt megkaptam tőlük. Nagyon szépen köszönök mindent és az együttműködést."

 

"Szeretnénk kifejezni köszönetünket a Katalin Otthon és Gondózóház valamennyi dolgozójának áldozatos, segítőkész munkájukért!

Apukám .. a mai napon elhunyt. Hősiesen küzdött, az alattomos kórt azonban nem sikerült legyőznie. Gyötrelmes és szenvedéssel teli hónapok állnak mögöttünk és bár a harcot elvesztettük, sokaknak köszönettel tartozunk, amiért mellettünk, mellette álltak, támogatták, megpróbálták könnyebbé tenni küzdelmes napjait.

Köszönjük a sok biztatást, segítséget, azt hogy, ott voltak mellette, amikor a legnagyobb szüksége volt rá és erőt adtak neki a küzdelemhez.

Hálásak vagyunk minden kedves szóért, minden apró gesztusért."

 

"Szeretnénk köszönetet mondani a Katalin Otthon és Gondozóház valamennyi dolgozójának áldozatos, segítőkész munkájukért. Édesanyánk, .. néni, 96. évében csendesen elhunyt. Köszönjük az odaadó gondoskodást és hálásak vagyunk amiért mindíg türelemmel, odaadással gondozták Édesanyánkat."

 

"Édesanyánk .. életének 89. évében örökre megpihent. Szeretnénk köszönetet mondani a Nagygondozó minden dolgozójának az áldozatos, segítőkész munkájukért. Hálásak vagyunk, amiért mindig nagy türelemmel és odadással gondozták."

vissza